HU | EN
Sült csirkemell-sonkás lepény

Sült csirkemell-sonkás lepény

  • Csirke
  • Tejföl
  • Sajt
  • Kukorica

Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sült csirkemellel, csirkemell sonkával- sajttal, tejföllel, kukoricával töltve.

GYORSFAGYASZTOTT SÜLT CSIRKEMELL SONKÁS LEPÉNY 

 

Összetevők: BÚZALISZT*, sült csirkemell sonka [14,5%] (csirkemell hús, ivóvíz, étkezési só, burgonyakeményítő, cukrok: dextróz, szacharóz; aromák, zselésítőanyagok: feldolgozott Euchema moszat, kálium-klorid; antioxidáns: nátrium-aszkorbát; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrátok; sűrítőanyag: xantángumi; tartósítószer: nátrium-nitrit), ivóvíz, morzsolt, hőkezelt csemegekukorica (csemegekukorica, ivóvíz, cukor, étkezési só), Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), füstölt, ömlesztett SAJT (SAJTOK, VAJ, SAVÓPOR, emulgeáló sók: nátrium-foszfátok, nátrium-citrátok, polifoszfátok; étkezési só), TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, napraforgó olaj, étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor, sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: citromsav; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), paprika alapú ételízesítő krém (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát). 

 

Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.

 

Nettó tömeg: 260 g ± 4%

 

Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.

 

Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban,  -18 °C alatt tárolandó.

Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!

 

Elkészítési javaslat: a lepényt kicsomagolást követően 200 °C-ra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.

 

Származási hely: Magyarország.

 

 

Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

941 kJ/225 kcal 

Zsír 

8,2 g 

amelyből telített zsírsavak 

3,8 g 

Szénhidrát 

24,9 g 

amelyből cukrok 

1,9 g 

Fehérje 

10,3 g 

Só 

1,33 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).


 

Ezeket kóstoltad már?
Libamájas lila hagyma lekváros lepény
Glutén és Laktóz mentes Kolbászos lepény
Parajos-fetás lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.