HU | EN
Kolbászos lepény

Kolbászos lepény

  • Kolbász
  • Tejföl
  • Uborka
  • Sajt


Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény kolbásszal, sajttal, tejföllel, uborkával töltve.

GYORSFAGYASZTOTT KOLBÁSZOS LEPÉNY 

 

Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, TRAPPISTA SAJT [PASZTŐRÖZÖTT TEJ (97,1%), étkezési só, kultúra, stabilizátor: kálcium-klorid, oltóenzim], ivóvíz, kolbász (10,2%) [sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, fűszerkeverék: paprika, feketebors, cukor, kömény, szegfűbors, étkezési só, fokhagyma, chili], TEJFÖL (PASZTŐRÖZÖTT TEJSZÍN, vajkultúra), ZSÍRSZEGÉNY TEJ, napraforgó étolaj, csemege uborka [uborka, ivóvíz, konyhasó, étkezési sav: ecetsav, tartósítószer: nátrium-benzoát, szilárdító anyag: kalcium-klorid, kristálycukor, fűszerek], sütőélesztő,fokhagymakrém(nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E330; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), étkezési só, kristálycukor, piros arany(nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: E330; tartósítószer: kálium-szorbát), ételecet.

Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig (nap, hónap, év),eredeti, bontatlan csomagolásban, az előírt tárolási feltételek mellett (< -18°C). 

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, < -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Kontakt grill: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Sütőben: előmelegített sütőben, zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!

Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

1163 kJ/278 kcal 

Zsír 

12,7 g 

amelyből telített zsírsavak 

  6,7 g 

Szénhidrát 

27,9 g 

amelyből cukrok 

  2,5 g 

Fehérje 

  9,2 g 

Só 

  1,44 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)


Ezeket kóstoltad már?
Görög csirkés lepény
Pizzakrémes Lepény
Chilis Marharagus lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.