Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény baconnal, csirkemell sonkával- sajttal, tejföllel, uborkával, lilahagymával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT EXTRA LEPÉNY
Nettó tömeg: 260 g
Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, sonka (14,1%) [bőrös sertéscombhús, ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek: E451, E452, sűrítőanyag: E407a, dextróz, antioxidáns: E316, tartósítószer: nátrium-nitrit], TRAPPISTA SAJT [PASZTŐRÖZÖTT TEJ (97,1%), étkezési só, kultúra, stabilizátor: E509, oltóenzim], ivóvíz, TEJFÖL (PASZTŐRÖZÖTT TEJSZÍN, vajkultúra), lilahagyma, ZSÍRSZEGÉNY TEJ, bacon [sertés császárszalonna, ivóvíz, tartósítószer: E250, stabilizátor: E450, E451, E452, stabilizátor: E407a, étkezési só, dextróz, ízfokozó: E621, folyékony fűszerkeverék, antioxidáns: E301, fűszerkivonatok, füstaroma], napraforgó étolaj, csemege uborka [uborka, ivóvíz, étkezési só, étkezési sav: E260, étkezési só, szilárdító anyag: E509, kristálycukor, fűszerek], sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E330; módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; tartósítószer: E202, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), étkezési só, kristálycukor, piros arany (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; étkezési sav: E330; tartósítószer: E202), ételecet.
Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, < -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
1029 kJ/246 kcal |
Zsír |
10,9 g |
amelyből telített zsírsavak |
5,1 g |
Szénhidrát |
24,9 g |
amelyből cukrok |
2,9 g |
Fehérje |
11,1 g |
Só |
1,53 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).